Aktuellt

Från och med i slutet av augusti kan vårat nyförvärv Postbo hyras med självhushåll. Med egen strandtomt och stor trädgård, dusch/wc och kök kan familjen, vännerna eller paret få en fantastisk upplevelse i skärgården. Totalt finns 6 bäddar varav 4 är i huvudhuset och 2 i en gäststuga. Hör av dig på info@vaddokursgard.se för ytterligare information!

Våren visade tillfälligt sitt fina ansikte så vi passade på att jobba utomhus föregående helg! Vägen in till gården fick ett välbehövligt lager grus efter förra säsongens hårda belastning långt in på senhösten. Stranden har fått påfyllning av sand och både vatten och el dragits ner mot grillplatsen. På sikt blir det både vatten vid grillplasten och mysig belysning på bryggan.

Vår gamla trotjänare till lektionssal har fått en ny kostym, ny teknik och förbättrad akustik. Vilket lyft!

Vi önskar er alla en riktigt God Jul och god fortsättning in på det nya året!

Vi tackar alla som besökt oss under året! Nu stänger vi portarna för denna säsong. På återseende under 2023!

Sommar och sol! Trots att vi jobbar njuter vi för fulla muggar.  

Vi har några lediga datum i höst, passa på att boka er nästa kurs eller konferens hos oss. God mat, trevlig miljö och härlig personal utlovas!

 

Äntligen är vi igång och vi ser ut att få en 'normal' säsong igen! Vi ser fram emot att välkomna nya och återkommande gäster till oss i vår och sommar. 

En del nytt har hänt på gården under vintern och vi glädjer oss till att få visa våra nyrenoverade fina stugor bland annat.

 

Så här bor ni hos oss!

Hurra! Äntligen ser säsongen ut att blir hektisk, efter två utmanande år. Därför behöver vi anställa en person till vårt team. Är det du? Sök jobbet idag! Klicka här.

Vecka 16 slår vi upp dörrarna för årets säsong! Vi hoppas och tror att vi får en vanlig säsong och såklart en massa gäster. Men först: renovering och ytterligare uppfräschning av stugor och trädgård. Hurra!

Efter ytterligare en något oförutsägbar men rolig säsong går vi nu in i vintervila. Stort tack till alla våra fina gäster, nya som återkommande! Extra stort tack till Försvarsutbildarna som valt att förlägga ett stort antal kurser till oss på Väddö. Vi tar nu lite ledigt och men i januari drar vi igång planeringen igen. Kursgården öppnar i april igen!

Minigolfbanorna är nu ett minne blott. Vi frigör området för lektionsplats utomhus, ett mindre utegym och en inbjudande parkmiljö.

Vad roligt det är när vi äntligen får göra det vi ska! Servera måltider, ta hand om våra gäster och utveckla gården. Vi går in en lite lugnare period fram till mitten av juli men därefter är det full fart igen (får vi hoppas).

Idag öppnar vi Kursgården för säsongen med en kurs från Försvarsutbildarna! Vi håller öppet vid förbokade kurser och där kalendern gapar tom fokuserar vi på underhåll och renoveringar. Känns otroligt kul att få öppna dörrarna igen tillsammans med vår eminente kock Sanny och serviceproffset Alexandra. Hurra!

Flera säkra vårtecken tittar fram! Förutom att växter börjat knoppa har vi börjat jobba mer utomhus. Gården ska röjas, krattas och göras fin inför säsongen. Säsongsöppningen är något framflyttad pga rådande läge och vi återkommer med ett spikat datum. 

Just nu har vi några luckor i juni och tar gärna emot grupper som behöver en trevlig plats att samlas på. Maila oss på info@vaddokursgard.se så tar vi det därifrån! Välkomna!

Vi är sysselsatta inomhus med köksrenoveringen men vi unnar oss såklart lite D-vitaminpåfyllning under dagarna!

.. händer det grejer. Näst på tur för en rejäl makeover är gårdens hjärta: köket! 

Nu under senare delen av november och under december hänvisar vi i första till mail för att kontakta oss. Renovering, ledighet och andra spännande saker står på schemat för vår personal men vi går som vanligt att nå på info@vaddokursgard.se. Ta hand om er!

Efter en turbulent säsong stänger vi nu dörrarna för vintern. Trots utmanande tider har vi haft en fin men kort säsong med både nya och återkommande gäster och kurser. Vi tackar våra gäster för i år och hoppas på nya, friska tag 2021. Vi öppnar igen i april! 

Skymning och höst kräver ljus! Nu har vi ett belyst område för kursmoment utomhus, även efter skymning.

Fr.o.m. 22 juni öppnar vi gården för besökare som önskar att boka boende i lugn skärgårdsmiljö. Vi erbjuder stugor med 2-4 bäddar och minikök för att laga sina egna måltider. Vi har under perioden 22 juni - mitten av juli begränsad bemanning och restaurangen håller stängt för drop in. Grupper om 12 personer eller fler är välkomna att förboka måltider hos oss! Ring oss på 0176-54219 eller maila till info@vaddokursgard.se för mer information. 

Vårt nya öppningsdatum är 22 juni 2020. Vi kommer under de först två veckorna endast erbjuda bokning med självhushåll och från och med söndag 5 juli tar vi i mån av plats emot nya bokningar som önskar måltider. För er och vår trygghet vidtar vi flertalet åtgärder så som minskad kapacitet i vår restaurang och på anläggningen i stort. Det kan därför tar lite extra tid innan nya bokningsförfrågningar får svar då vi måste ta hänsyn till flera faktorer än vanligt innan vi kan boka in grupper. Vi vill att alla våra gäster ska känna sig trygga i att vi gör det vi kan för att erbjuda en säker vistelse hos oss. Välkomna med din bokningsförfrågan till oss i sommar, såväl du som privatperson som er som företag. Vi ses!

Boulebanan står nu färdig!

På grund av rådande omständigheter flyttas vår säsongöppning fram, vi jobbar för att kunna ge tydligare information inom kort. 

I dessa tider är det fint att kunna jobba utomhus och just nu jobbar vi mycket med utemiljön. Nya grusgångar, renovering av gräsmattor och ny grillplats står bland annat på agendan.

Ta med familjen eller vänner och boka boende hos oss! Fiska, grilla, spela kubb, bada, basta eller varför inte ta färjan över till Åland? 

Vi erbjuder flexibla bröllopspaket i fantastisk miljö! Låt gästerna bo kvar efter middag och fest och avsluta festligheterna med en välsmakande brunch. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Läs mer och sök tjänsten här. Vi ser fram emot att höra från dig som bor i Norrtäljeområdet och har jobbat inom service tidigare! 

Gotland får nya våtrum och vi ökar kapaciteten från två duschar och fyra wc till fyra duschar och sex wc. Det blir kanon inför säsongens kurser!

 

 

Julen står för dörren med allt vad det innebär! Men glöm för den sakens skull inte att boka vårens kurs eller konferens. Vi har fortsatt några lediga datum i maj. Passa på! Hör av er på info@vaddokursgard.se för en skräddarsydd offert. 

 

 

 

.. att påbörja hösten och vinterns projekt. Först ut: gräva upp och se över rören samt isolera och lägga ner värmekabel. 

 

 

Vi tar lite ledigt och under november har vi längre svarstider än normalt. Ni når oss på info@vaddokursgard.se. Vi hörs!

 

 

På grund av lågt intresse och få anmälningar måste vi tyvärr meddela att avslutningshelgen 26-27 oktober för våra medlemmar ställs in. Vi tar nya tag till vårens öppningshelg och önskar att fler har möjlighet att närvara då. Mer info kommer senare.

 

 

Hösten är här och vi har fina dagar hos oss! Vi har fortfarande öppet och har även några luckor i kalendern där vi kan ta emot sista-minuten-kurser eller konferenser. Vi stänger för säsongen 26 oktober.

Renoveringen av minigolfbanorna har påbörjats! Det gamla träet och mattorna har rivits bort och i den befintliga stålkonstruktionen gjuter vi sedan nya spännande banor. Vi har även planer på att anlägga två boulebanor i samma område vilket vi hoppas att våra gäster kommer uppskatta. Allt detta ordnar vår eminente vaktmästare Bengt-Arne, såklart!

Under perioden 27 juli till 7 augusti erbjuder vi hyra av stuga med självhushåll till rabatterat pris. Ordinarie pris för en stuga med två bäddar plus extrabädd, trinettkök och liten uteplats är 990kr / natt. Boka innan 20 juli och betala endast 590 kr / natt. I hyran ingår sänglinne och slutstädning, tillgång till bastu, roddbåt och privat strand. Vi har även större stugor och rum med plats för upp till 6 personer. Är ni en större grupp finns möjligheten att boka vandrarhemmet med 24 bäddar och fullt utrustat kök. Har du redan bokat hos oss under aktuell period? Vänligen hör av dig så får såklart även du ta del av rabatten!

Sommaren i den svenska skärgården är något speciellt! Kom ihåg att vi tar emot familjer, par eller kompisgäng som önskar en stund i skärgården. Hyr en stuga med självhushåll hos oss - vi har en del lediga datum fortsatt!

En hektisk och väldigt rolig maj är snart över! Som vanligt passar vi på att jobba med underhåll när vi under juni har en lite lugnare period hos oss.

På måndag går vi in i april och därmed är det inte länge kvar tills vi öppnar. Vi är i full gång med målning, renoveringar och städning på gården efter stormen tidigare i vinter. Snart kan vi gå i t-shirt, förhoppningsvis. Bilden är från vår tidigare renovering av bastun.

Vintern håller sig kvar en stund till men vi har dragit igång nya projekt inför kommande säsong. Just nu har vi fokus på att bygga ut och renovera köket på Gotland och på så sätt kunna erbjuda boende för grupper med självhushåll.

Nu har du chansen att bli en del av vårt team. Vi söker en serviceperson till kommande säsong, läs mer i annonsen här!

Fiskehelg, kompishäng eller familjeträff? Kontakta oss för mer information via formuläret här. Lediga helger just nu: 7-9 juni, 26-28 juli, 2-4 augusti.

Vi tar emot större och mindre sällskap för bröllop, jubileum och andra familjesamlingar. Kontakta oss för mer information. Fotot är från ett bröllop hos oss i juni -18.

Det nya året har gjort entré! Vi blickar framåt mot en ny säsong som startar sista helgen i april. Välkomna tillbaka eller för första gången.

Mellan säsongerna anträffas vi i första hand via e-post. Skicka dina frågor så svarar vi så fort vi kan!

Efter en kanonsommar och höst har vi nu stängt Kursgården för säsongen. Vi öppnar igen i april 2019. Vi är som vanligt tillgängliga på mail under den stängda perioden. Boka er konferens eller kurs redan nu! 

September bjuder på fina dagar!

Våra gäster avslutar fortfarande dagen med ett stärkande kvällsdopp!

Den här veckan kan vi hälsa vår nya medarbetare Carolina välkommen till Väddö Kursgård!

Stugan som heter Jan-Pers får nytt liv. Den har använts som kontor och lager tidigare men snart är den färdig för uthyrning. Bengt-Arne och Marius lägger nytt golv, målar och fräschar upp. En rymlig stuga med två sovrum, kök / vardagsrum och badrum.

Vår eminente kock Erik förbereder torsdagens traditionsenliga lunch: ärtsoppa och pannkaka. 

På vår frukostbuffé finns olika typer av hemlagad sylt, müsli och marmelad!

Vi njuter av det fina vädret och passar på att fika på vår fina terrass innan gästerna kommer!

Nya grusgången förbereds. Just nu satsar vi extra mycket på utemiljön med flera projekt, två av dessa är ny grusgång och plattsättning vid entrén. 

Vi söker medarbetare till sommaren, läs mer på Arbetsförmedlingens hemsida. Finaste utsikten från jobbet lovas!

Vårröjningen är i full gång och med det följer eldning. Säsongens personal är nu på plats och vi ser fram emot att öppna gården inom ett par veckor. Vi ses väl i sommar?

I dagarna släpptes våran nya hemsida. Vi fyller hela tiden på med mer och ny information om vad som erbjuds på gården och vad som är på gång. Priser och boendeinformation uppdateras inom kort! 

Vi är igång igen och det känns otroligt roligt! Mycket har hänt, och kommer att hända framöver. Den stora granen utanför huvudbyggnaden är fälld, vi har byggt om i restaurangen och flera stugor har vi börjat att renovera. 

 

Efter en väldigt fin och givande säsong är det nu dags att stänga gården för vintern. Vi öppnar igen i april och hoppas på att få välkomna gäster tillbaka eller för första gången till oss! Vi svarar på mail och telefon som vanligt.

Med hjälp av sommarjobbare från trakten har vi nu påbörjat målning av stugorna. Mycket jobb kvarstår men otroligt kul att se stugorna få nytt liv med ny färg på väggarna. Detta blir ett lyft för hela gården!  

Vår nya badtunna är nu på plats! På det nybyggda trädäcket vid bastun sitter du bekvämt i badtunnan och ser ut över havet. Vi fyller och eldar till behaglig temperatur och det enda du behöver göra är att njuta!

Väddö Kursgård

Ytterskär
764 92 Väddö

0176-542 19

info@vaddokursgard.se
www.vaddokursgard.se


© 2020 Väddö Kursgård
En smakfull webbplats från Weblicious

Image
Image
Image
Väddö Kursgård bidrar till att möjliggöra kurser och utbildningar för Försvarsutbildarna, Luftvärnsförbundet, Försvarsmakten och andra aktörer i Totalförsvaret